top of page

DIRECCIÓ

R_ (2)_3.jpg

ROSA FERRER REGLÀ

Vaig descobrir la meva vocació docent a la facultat d’Arquitectura i em dedico a la pedagogia –en el camp de l’arquitectura, les arts i el disseny– des de l’any 2005.

 

La meva passió pel coneixement, especialment per l’art i la filosofia, m’ha dut a aprendre diferents llenguatges plàstics com la ceràmica, la pintura i la fotografia i a aprofundir en l’àmbit de les humanitats. L’any 2015 vaig acabar el màster en Estudis comparatius d’art, literatura i pensament a la Universitat Pompeu Fabra i seguidament vaig iniciar els meus estudis de Doctorat amb la intenció de consolidar el meu interès per l’art com a eina d’aproximació i coneixement del humà.

 

També ja fa uns anys, motivada per una necessitat personal, vaig embarcar-me en un procés terapèutic i formatiu en l’àmbit de la psicologia humanista, la Formació en Teràpia Gestalt, on he après moltes de les eines que m’han permès consolidar-me com a docent i desenvolupar-me en l’art de formar i acompanyar les persones. 

 

Des del 2014 compagino les classes d’art i disseny amb l’activitat terapèutica amb la voluntat de fer conscient, enriquir i integrar l’experiència artística i personal. Continuo, així, investigant nous camins i noves eines per ampliar i aprofundir en el procés creatiu. 

 

Actualment formo part de l’equip de professors del Grau en Art i Disseny de l’Escola Massana i dirigeixo el Projecte Atena. 

COL.LABORADORS

JA_950_R.jpg

JULIETA ANSALAS

Julieta Ansalas va néixer a l'Argentina i la seva formació inclou estudis en art, disseny i fotografia. Des de fa diversos anys desenvolupa la seva pròpia obra en on la investigació i l'experimentació són elements centrals. Ha exposat i publicat el seu treball en diferents mitjans i espais d'Argentina, Espanya, França i els Estats Units.

Ha creat a Barcelona l'estudi buttazzoni photography especialitzat en still-life, reproducció d'obres d'art i fotografia d'arquitectura.

bottom of page